Forberedelse

Rally Monte Carlo Historique 2017

  Forberedelse

Rigtig Godt Nytår til jer alle,


Så er der igen lidt nyt fra Team Hindsgaul Classic.


Siden sidst..!


Det er blevet til lidt træning- og køretid i bilen. Der er stadig et stykke vej, til bilen er helt inde under huden på Lars og Arne - Men godt begyndt, er jo som bekendt, halvt fuldendt. Der trænes videre (-:


4. Januar havde vi endnu en forrygende aften i vores lille Team.....Vi var top-motiverede som altid (-: Aftenens opgave var gennemgang af ruten fra start til slut. Ikke overraskende, så havde Arne lavet et kæmpe forarbejde med kort og ruteforklaring. Efter en ca. 3500 km lang teoretisk køretur på diverse kort, ned og rundt, gennem Tyskland og Frankrig, blev alle servicepunkter, samt påfyldning af brændstof på både bil, kører og co-driver planlagt, PYHA så var vi noget møre.... (-: Det bliver spændende at komme ud i den virkelige verden (-: 


VIGTIGT.....!


Vi har fået muligheden for, at tilbyde jer alle en unik oplevelse i København. Som bekendt går starten jo fra København, nærmere bestemt fra Nærum den 26. januar 2017.


Adressen er :


Sommer´s Automobile Museum

Nærum Hovegade 3

2850 Nærum

www.sommersautomobilemuseum.dk


Mere nysgerrig...... så tjek :


www.fiat128.dk eller følg os på Facebook - fiat128coupe.


Vi ønsker alle en god dag.


De bedste racerhilsner

Team Hindsgaul Classic - Lars, Arne, Niels Erik og Kim

Kære alle sammen,


Lidt nyt fra Team Hindsgaul Classic......


Teamet består af:


Rallybil - Fiat 128 Coupé


Driver - Lars Hindsgaul

Co-driver - Arne Pagh


Servicebil - Toyota Hiace diesel


Chef-mekaniker - Niels Erik Jørgensen

Chef-kok - Kim Kjærsgaard FrandsenDet er med et KÆMPE smil, at vi kan meddele jer, at deltagerlisten til Rallye Monte Carlo Historique 2017 er blevet offentliggjort - Vi er MED på listen, så nu kan vi trække vejret igen. Der deltager ikke mindre end 12 biler fra Danmark - FANTASTISK - Det bliver virkelig spændende og garanteret udfordrende.


Hvad er der ellers sket i vores lille team....... (-:


Deltagelse på bilmesse i Fredericia i weekenden den 22 og 23 Oktober 2016. På vores lille stand var der 5 historiske biler repræsenteret, hvoraf alle 5 skal deltage i Monte Carlo. Interessen for messen og de historiske rallybiler i særdeleshed var rigtig stor. Der blev virkelig sparket dæk og mange af jer havde også fundet vej til messen. 1000 tak for det - skønt med opbakningen (-:


Onsdag i sidste uge var teamet samlet i Assens Bilcenter til gennemgang af bilen. Det primære ved aftenen, var installation og placering af alle Arne's instrumenter, så Lars og Arne kan finde vej og køre med korrekt hastighed, når det går løs i Frankrig. Man kunne jo fristes til at tro, at bilen er det vigtigste, men co-driverens instrumenter og evner til anvendelse af disse er mindst ligeså vigtig. Så alt skal spille sammen maksimalt. Resultatet af aftenen blev endnu en succes på vejen mod målet i Frankrig.


Dette var en lille status fra os i teamet og har du lyst..... (-: så har vi vedhæftet lidt billeder, deltagerliste med de danske teams og et par artikler.


For de rigtig nysgerrige, så klik på nedenstående link, som henviser til den officielle hjemmeside for Rally Monte Carlo Historique 2017. Her kan I læse om løbet, ruten og se hele deltagerlisten.


https://acm.mc/rallye-monte-carlo-historique/edition-2017/engages-2015/


Vi holder jer naturligvis løbende orienteret og glæder os allerede til næste nyhedsbrev.


Vi ønsker alle en god dag.


De bedste racerhilsner

Team Hindsgaul Classic - Lars, Arne  Niels Erik og Kim

Kære alle sammen,


Så er det NU og vi er så KLAR,


Teamet har været samlet for sidste gang inden start. Endnu en aften med smil, entusiasme, men også med lidt mere spænding i luften end tidligere.


I morgen onsdag sætter Lars og Arne kursen mod København, nærmere bestemt Nærum, hvor der er teknisk kontrol, samling af de teams der starter fra DK og hygge i omgivelserne hos Sommer's Automobile Museum. Derefter så skal der soves.....det er ikke til at vide, hvornår søvn kommer på programmet igen (-;


Torsdag formiddag kl. 11.09 går det løs. Derfra og fremad krydser vi alt hvad krydses kan, for at den røde Fiat kan klare strabadserne og materiellet holder (-:


Samtidig med Fiat'ens start i Nærum, så er Niels Erik og Kim i den bredfulde (lastet til bristepunktet) Toyota Hiace klar til afgang fra Assens. Den skulle ifølge Toyota ikke volde problemer, for som de siger, den er 112% driftsikker.


Vi vil bestræbe os på, at holde jer løbende opdateret med de intervaller det nu bliver muligt (-:


HUSK at følge os på Facebook - fiat128coupe


Se også nedenstående link fra ugeavisen Vestfyn.


Mange racerhilsner - Lars, Arne, Niels Erik og Kim


http://www.epaper.dk/ugeavisenvestfyn/aviser/uav0417/