Dagbog Dag 4

Rally Monte Carlo Historique 2018

Dagbog dag 4 - søndag den 4. februar

Så gøres der klar til dagens første prøve ZR3. Pigdæk skiftes ud med de hårde vinterdæk.

Der er småkoldt men ikke rigtig noget sne og is på de første prøver, så beslutningen er faldet på vinterdæk uden pigge 🚗💨

Ellers er teamet toptunet efter en god nat søvn og et godt morgenmåltid. Alle smiler og er klar i Team Hindsgaul Classic 😊☀️❄️❄️

Vi ønsker de andre danske biler en rigtig god dag.

Racerhilsner Lars, Arne, Niels Erik og Kim

Kl 11.09

Dagens opdatering fra Vivi

Dagen i dag er ikke gået helt som teamet havde ønsket. I går kunne de ud af resultatlisten se en afvigelse på 10 sekunder ved hver måling og det forsøgte de så på at korrigere for i dag. Det er ikke gået helt som de havde forventet.

Tværtimod gik det den forkerte vej og de har fået endnu flere strafpoint.

Når det er sagt, så er der ikke langt mellem deltagernes tider. Der er mange deltagere, som er rigtig dygtige til det her løb. Lars og Arnes tider er ikke dårlige, men feltet er skrapt.


På dagens første prøve ZR3 blev pigdæk skiftet ud med de hårde vinterdæk.

Der er småkoldt men ikke rigtig noget sne og is på de første prøver, så beslutningen er faldet på vinterdæk uden pigge. Vejret er koldt men ingen sne.

Service efter ZR3 ved Antraigues - bilen kører 100 % som den skal og det blev besluttet at blive på de hårde vinterdæk. Så ret nemt for serviceteamet i denne omgang.

Efter serviceringen af den bette røde  🚗 nød teamet og pressefolk en lille hurtig frokostbuffet i det fri

ZR3 gik ikke helt så godt som Lars og Arne gerne ville have den til. Det giver lidt plads til optimering på de næste 3 prøver i dag. Der arbejdes hårdt på sagen.


I dag var også dagen, hvor de skulle køre den hastighedsprøve, hvor der sidste år var smidt sne på vejen og de hængte i sneen i fem minutter. Lars tog den noget med ro og der var også i år smidt sne på vejen, - men de var forberedt og kom godt igennem.

Det har været en lidt blandet dag. Bilen kører godt og Lars og Arne føler sig rigtig godt tilpas i bilen....men de rammer ikke resultaterne helt som de gerne vil og i forhold til den gode fornemmelse de har i bilen. SÅ der bliver tænkt så det brager over hvad der ikke stemmer.

Vi er stadig så tidlig i løbet og der helt sikkert er mulighed for at levere et rigtig godt resultat – ”vi har ikke mistet modet” fortæller Arne, ”men vi er lidt frustreret over, at det vi forsøger ikke virker”.

Arne fortæller videre ”i morgen starter vi på en frisk og ser bort fra de udsving, der har været på instrumenterne og starter forfra”.


Mandagens etape bliver svær – vi tror på heldet, - men der er helt sikkert mange point til alle i morgen.

Kl 23.14

Kl 13.05

Efter serviceringen af den bette røde 🚗 nød teamet og pressefolk en lille hurtig frokostbuffet i det fri ☀️👍🏻 😊🍅🌶🍆🍕🍲

ZR3 gik ikke helt så godt som Lars og Arne gerne ville have den til. Det giver lidt plads til optimering på de næste 3 prøver i dag. Der arbejdes hårdt på sagen 🚗💨💨😊

Ha en skøn eftermiddag.


Kl 16.20

Billederne er fra tidskontrol og service i St. Agreve mellem prøve ZR4 og ZR5.

I skrivende stund kører Lars og Arne på dagens sidste prøve ZR6 🚗💨💨

Det har været en lidt blandet dag. Bilen kører godt og Lars og Arne føler sig rigtig godt tilpas i bilen....men de rammer ikke resultaterne helt som de gerne vil og i forhold til den gode fornemmelse de har i bilen. SÅ der bliver tænkt så det braver over hvad der ikke stemmer.

Vi håber, at koden bliver knækket til i morgen ☀️☀️🚗💨💨 Vi er stadig så tidlig i løbet og der helt sikkert er mulighed for at levere et rigtig godt resultat 🏁🏁

Rigtig god aften til jer alle 😊🌙