Nyhedsbrev

Rally Monte Carlo Historique 2020


NYHEDSBREV 3 - 2. februar 2020

Team Hindsgaul Classics - Vivi Byrnel


Kære alle sammen


Jeg har lige haft en stolt og glad Arne i telefonen. Lars og Arne er glade for deres nuværende placering som nr. 2 generelt i løbet, - men samtidig meget ydmyge. Der er lang vej igen..


"Vi evaluerede i aftes på lørdagens kørsel og besluttede, at søndag ville vi forsøge, at gøre det samme", fortæller Arne. "De 2 første prøver i dag er gået jævnt og vi har justeret lidt hist og her på instrumenterne. Efter prøve 2 flipper instrumenterne, men vi har back up og så kører vi efter dem. Vi finder hurtigt rytmen og føler, at det går ok, - men vi regnede med at vi var ude af topkampen. Vi anede ikke hvor vi lå," fortsætter Arne. De kan overhovedet ikke følge med i noget som helst under løbet. 


Han fortæller videre, at prøve 5 rammer de godt og flere kommer og fortæller, at de nu er nr. 26 generelt! "Først troede vi ikke på det og ved start på dagens sidste prøve var vi lidt nervøse, men vi måtte bare køre, som vi havde gjort til nu".


Arne fortæller, at bilen kører godt - reagerer som den skal og Lars kører godt, selvom vejene er våde og fedtede. Bilen ligger godt og dækkene fra Yokohama er perfekte til de konditioner.  


Nu skal du have noget mad og tidligt i seng - de starter som nr. 20 mandag morgen. Måske det bliver svært at sove!!


Så snart jeg modtager pressemeddelelsen fra danskerne, skal jeg nok videresende den.


God søndag aften.

Hilsen

Vivi Byrnel

NYHEDSBREV 2 - 31. januar 2020

Team Hindsgaul Classics - Vivi Byrnel


Kære alle sammen


Så er starten i Rallye Monte Carlo Historique 2020 gået for Lars og Arne i Reims. Her fredag aften kl. 19.00 kørte Lars og Arne fra torvet i Reims og mod Valence og de kører hele natten. Undervejs kører de 2 ZR – prøver inden de er i Valence ved 17-tiden lørdag.

Lars og Arne og servicefolkene Niels Erik og Søren ankom alle til Reims i løbet af torsdag. De mødtes alle og spiste aftensmad sammen med de øvrige danske teams. De kunne alle få en god nats søvn, inden det bliver alvor og søvn kan blive en mangelvare.

Fredag har der været dokumentkontrol og teknisk kontrol af bilen. Kontrollerne foregik i en stor udstillingshal i Reims. 90 rallybiler starter fra Reims og de har alle været igennem kontrol og blev efterfølgende linet op på torvet.

"Vi har fået klaret de sidste ting uden problemer og her er skønt i Reims, nærmest forårsagtigt", fortæller Arne, da han ringede ved 17.30 tiden. De starter fra torvet mod Valence kl. 19.40 og inden ville de få noget at spise.

På billedet ses, at bilen har fået sat endnu et godkendelsesmærke på! Det er alligevel blevet til nogle gange..


Nu er løbet i gang og alle forberedelser skal stå deres prøve. Hele teamet har arbejdet i flere måneder på at gøre klar og nu sker det.

God fredag aften og god tur siger jeg til Lars, Arne, Niels Erik og Søren..


Hilsen

Vivi Byrnel

NYHEDSBREV 1 - 27. januar 2020

Team Hindsgaul Classics - Arne Pagh


Kære allesammen

 

Vi starter nu med at sende jævnlige informationer fra Team Hindsgaul Classic
Planen er at sende daglige informationer når løbet starter på fredag.
Afsender bliver Vivi, som vil få informationer under løbet direkte fra Lars og Arne

Hvis du ikke ønsker at modtage disse mails, svarer du blot mailen med et ”nej-tak”.

 

Lørdag, den 25. januar var der PRE-start i Assens for de danske deltagere
Der var stor opbakning til dette arrangement – se link længere nede i mail


Rallye Monte Carlo Historique er verdens største historiske rally. 315 deltagere fra hele verden, med start i forskellige europæiske byer nord og syd, sigter mod mål i Monaco natten imellem den 4. og 5. februar.


Team Fynske Bank Danmark med Lars Hindsgaul og Arne Pagh og deres Fiat 128 Coupe er så klar. Der har været mange og lange forberedelser til årets Rallye Monte Carlo Historique, men bil og mandskab er klar til udfordringerne. Lars har haft lidt arbejde på bilen efter sidste års tidlige exit, men nu er den klar og optimeret til toptrim. Lars og Arne glæder sig til at drage syd på til de udfordringer som uvægerligt hænger sammen med løbet.


Lars og Arne har allieret sig med et serviceteam Niels Erik Jørgensen og Søren Tangaa. Niels Erik og Lars har indrettet servicevognen, så den fungerer optimalt, når der både skal skrues bil og smøres mad til alle mand.


Servicebilen med Niels Erik og Søren kører sydpå på onsdag med rallybilen på trailer. Lars og Arne kører med Palle Johansen torsdag morgen og torsdag aften mødes de alle i Reims, som er byen hvor teamet starter ud fra fredag.


Fredag er der dokumentkontrol og teknisk kontrol af bilen. Kontrollerne foregår i en stor udstillingshal i Reims. 90 rallybiler starter fra Reims og de skal alle igennem kontrol og vil alle være linet op på torvet.


Fredag aften kl. 19.00 starter Lars og Arne fra torvet i Reims og kører mod Valence om natten. Undervejs kører de 2 ZR – prøver inden de er i Valence ved 17-tiden lørdag.

 

 

Links til omtale fra PRE-start i Assens

TV2/Fyn nyhederne lørdag aften: https://www.tv2fyn.dk/nyheder/25-01-2020/1930/historisk-rally-med-pre-start-i-assens?autoplay=1#player


TV2/Fyn hjemmeside: https://www.tv2fyn.dk/assens/paa-vej-til-historisk-motorloeb-vi-ved-ikke-hvad-der-kommer


Fyens Stiftstidende: https://fyens.dk/artikel/rallyk%C3%B8rsel-midt-p%C3%A5-torvet-assenser-skal-k%C3%B8re-3000-km-i-smat-og-sne


Teaser fra RaceNetTv: https://www.facebook.com/racenettv.dk/videos/181130226580794/?v=181130226580794

 

Særligt tilbud fra RaceNetTv, som skriver:

Vi vil forsøge at lægge indslag på www.racenettv.dk næsten dagligt fra i aften og den næste måneds tid frem. I kan logge på med følgende:

Gå på www.racenettv.dk og log ind med MAIL: mail@race-media.dk - KODE: rmch2020

 

I er velkommen til at videresende koderne til andre interessere som f.eks. servicefok og familie.  Abonnementet gælder i 3 måneder fra dags dato. God fornøjelse :-)

 

Links til flere informationer

Vores hjemmeside www.Fiat128Coupe.dk


Vores Facebook: https://www.facebook.com/fiat128Coupedk/?ref=bookmarks


Den officielle hjemmeside: https://acm.mc/en/edition/rallye-monte-carlo-historique-edition-2020/


Resultat live (ikke aktiv endnu)  http://rallyliveresults.com


Team Fynske Bank Danmark hjemmeside:  http://rmch-dk.com/


Team Fynske Bank Danmark Facebook:  https://www.facebook.com/rallymontecarlohistorique.dk/

 

Ruterne på GoogleMaps

Tilkørslen https://drive.google.com/open?id=1Pt3IGorjD8kds6zUaaLYdcYNxewzT5__&usp=sharing     


Alle ZR https://drive.google.com/open?id=1u8lfAWk-q_ZqH6PZDykAI5BIlm-aLAsc&usp=sharing