Munkebjerg 12. aug. 2018

Lidt af hvert

Event Munkebjerg Hillclimb 2018

Munkebjerg Hill Climb 2018 - lidt regn fra oven, den bette røde i fin stil op af Munkebjerg 🚗💨 og masser af glade tilskuere på bakken 😊

Resultat Munkebjerg HillClimb

Lars kunne køre en 2. plads hjem på Munkebjerg, kun slået med 0,8 sek af Niels Vilhelm i en Starlet.

Der blev skiftet dæk til det sidste heat og de viste sig en del bedre end dem der blev brugt i de fleste heat. Selvfølgelig ærgerligt at der ikke blev skiftet et heat før, men så er der lært noget om dæk og stille regn.


Generelt blev det en flot 19. plads blandt de 100 deltagere, så fint tilfreds med resultatet i Munkebjerg HillClimb, hvor der trods det fugtige vejr igen var flere tusinde tilskuere.


TV2 var på pletten og der kan forventes indslag i nyhederne i aften, dog ikke med Fiat’en hovedrollen. – sammen med Lars hindsgaul og Ole karlsen

Munkebjerg Hill Climb 2018 er en rigtig god og unik anledning til at komme ud og sparke lidt dæk, mærke duften af varm racerolie og se hvordan teamet arbejder. Vi har kaffe på kande og en bid brød til dem af jer, der kunne have lyst til en dag med godt race.

Der bliver kørt 5 heat på bakken i løbet af dagen og der er flere gode steder på strækningen, hvor man får set bilerne i fuld action. Der deltager ca. 100 historiske racerbiler, så der bliver nok at se på.

Kære sponsorer og venner.

Vi glæder os meget til at se jer i løbet af dagen

I er velkommen til blot at kigge forbi.

I kan læse mere om arrangementet på løbets hjemmeside – www.munkebjerghillclimb.dk


Løbscentrum og Målområde:

GPS adresse: Munkebjergvej 125, 7100 Vejle


Tilkørsel fra Vejle: Fredericiavej – Andkærvej – Munkebjergvej – Munkebjerg Hotel P-plads